Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τους εργαζόμενους στον τουρισμό και τον επισιτισμό

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τους εργαζόμενους στον τουρισμό και τον επισιτισμό

Η Ελληνική Λύση αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στους κλάδους του επισιτισμού και του τουρισμού ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη ο οποίος δεν φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Η λληνική […]

Η Ελληνική Λύση αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στους κλάδους του επισιτισμού και του τουρισμού ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη ο οποίος δεν φαίνεται να λαμβάνει τέλος. Η λληνική Λύση είχε προειδοποιήσει έγκαιρα την κυβέρνηση να μεριμνήσει, εγκαλώντας την για τις προβλέψεις του προϋπολογισμού που κατέθεσε, οι οποίες αγνοούν πλήρως το δράμα επιχειρηματιών και εργαζομένων στον συγκεκριμένο κλάδο. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι τα 5 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης που η κυβέρνηση σχεδιάζει να κατευθύνει σε παρασιτικούς και μη παραγωγικούς τομείς, πρέπει να διατεθούν για την στήριξη των κλάδων τουρισμού και επισιτισμού”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024