Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνανέωση συνεργασίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με τη MY PUBLICS

Ανανέωση συνεργασίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με τη MY PUBLICS

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων συνεχίζει τη συνεργασία του με την εταιρία δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing MY PUBLICS. H συνεργασία αφορά στο σύνολο της επικοινωνίας […]

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων συνεχίζει τη συνεργασία του με την εταιρία δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing MY PUBLICS. H συνεργασία αφορά στο σύνολο της επικοινωνίας που περιλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις, τα social media (facebook, blog, κ.λπ.), τη διαχείριση των συνεργασιών με τα ΜΜΕ και τις ενέργειες marketing. Ο κ. Ε. Βαζαίος, διευθύνων σύμβουλος του ΧΚΚ, δήλωσε με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας: “Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία με την εταιρεία MY PUBLICS. Η συνεργασία με τη MY PUBLICS μας έχει οδηγήσει σε μια επαναστατική προσέγγιση του κοινού με καινούργιες ιδέες και πολύπλευρη εκμετάλλευση της τεχνολογίας στο χώρο των δημοσίων σχέσεων”. Η επικεφαλής της MY PUBLICS, κα Μαρία Παπάζογλου αναφέρει ότι “με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία που μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει στη δημιουργία καινοτομικών υπηρεσιών (πακέτα all inclusive ski, Snow Bus Kalavrita, κ.α.), τη δημιουργία ισχυρών καναλιών επικοινωνίας με το κοινό, αλλά και ενεργειών με μεγάλη απήχηση στο χώρο της χιονοδρομίας. Με το στοχευμένο marketing και τις δημιουργικές ιδέες, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα ακόμα και μέσα στην κρίση”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024