Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑΝΕΚ Lines: Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές Κρήτης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου

ΑΝΕΚ Lines: Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές Κρήτης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου

Η ΑΝΕΚ Lines συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στις πρώτες τους μετακινήσεις από και προς των τόπων σπουδών τους. Οι […]

Η ΑΝΕΚ Lines συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στις πρώτες τους μετακινήσεις από και προς των τόπων σπουδών τους. Οι παροχές θα ισχύουν από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2022 και θα περιλαμβάνουν:
Α) Στα δρομολόγια από και προς την Κρήτη***

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες

*** Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.
Β) Στα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα)

  • Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του “Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022” και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2022 όπως αυτά φαίνονται από το results.it.minedu.gov.gr, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη των παραπάνω είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές. Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022. Ως δικαιολογητικό είναι απαραίτητη η προσκόμιση της εκτύπωσης Επιτυχούς Εισαγωγής. Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν. Διευκρινίζεται ότι οι σχετικές εκπτώσεις θα παρέχονται και στα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα επιστρέφουν χωρίς αυτόν, με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση είχαν ταξιδέψει μαζί του. Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε δρομολόγιο χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους φοιτητές-σπουδαστές των ΑΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC εκπτώσεις ως 50%.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024