Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΆνοιξε πανιά στη Χίο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης

Άνοιξε πανιά στη Χίο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης διαρκεί έως αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, και διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χίου. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε θα γίνει η επίσημη Τελετή Έναρξης. Τα σκάφη […]

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης διαρκεί έως αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, και διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χίου. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε θα γίνει η επίσημη Τελετή Έναρξης. Τα σκάφη που έχουν δηλωθεί φτάνουν τα 20. Τα πληρώματα έχουν ήδη μείνει εντυπωσιασμένα από τη φιλοξενία των διοργανωτών, ενώ έχουν συναντήσει ένα νησί, με εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό σε αρκετά ΜΜΕ τα οποία αναδεικνύουν το προσφυγικό. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC, που γίνεται υπό την αιγίδα του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου τα σκάφη θα ελλιμενιστούν στο κεντρικό λιμάνι της Χίου και οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν ανατολικά του νησιού, στο κανάλι Χίου – Τσεσμέ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024