Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιακοπή λειτουργίας για τον βρετανικό τουριστικό οργανισμό Markhor Traders

Διακοπή λειτουργίας για τον βρετανικό τουριστικό οργανισμό Markhor Traders

Η εταιρεία Markhor Traders, κάτοχος ATOL και η οποία πωλούσε πακέτα διακοπών και πτήσεις, διέκοψε τη λειτουργία της εν μέσω της εορταστικής περιόδου, αφήνοντας ξεκρέμαστους κάποιους από τους πελάτες της. […]

Η εταιρεία Markhor Traders, κάτοχος ATOL και η οποία πωλούσε πακέτα διακοπών και πτήσεις, διέκοψε τη λειτουργία της εν μέσω της εορταστικής περιόδου, αφήνοντας ξεκρέμαστους κάποιους από τους πελάτες της. Στην εταιρεία, με έδρα το Harrow του Λονδίνου και έναρξη λειτουργίας το 2013, ανήκουν τα flightmart.co.uk, markosflights.co.uk, travelwithsmile.co.uk, caribbeanvybz.co.uk και markhorflights.com – τα οποία πλέον και δεν είναι ενεργά. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ην. Βασιλείου (CAA) δήλώσε ότι η Markhor πούλσε και κάποια τουριστικά προϊόντα εκτός ATOL, συμπεριλαμβανομένων πακέτων διακοπών χωρίς πτήσεις, μόνο διαμονή και πτήσεις πληρωμένες εξ ολοκήρου τη στιγμή της κράτησης και έκδοσης των εισιτηρίων. Ανέφερε ακόμη ότι όλες οι κρατήσεις που έγιναν μετά τις 30 Οκτωβρίου δεν προστατεύονται από την ATOL της εταιρείας (σημειώνεται ότι η Markhor Traders διέκοψε τη λειτουργία της στις 19 Δεκεμβρίου). Η CAA σημειώνει ότι πελάτες, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν, διαθέτουν κάλυψη ATOL και εισιτήριο με προγραμματισμένη πτήση μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά θα πρέπει να κάνουν εκ νέου κράτηση για άλλα τμήματα του ταξιδιού τους, όπως η διαμονή, και να ζητήσουν επιστροφή του κόστους. Όσοι πελάτες δεν έχουν εκδόσει εισιτήρια δε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να πρέπει να ζητήσουν αποζημίωση. Η CAA συμβουλεύει τους πελάτες της εταιρείας με κρατήσεις χωρίς προστασία ATOL και οι οποίοι πλήρωσαν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων από την εκδότρια τράπεζα της κάρτας τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024