Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing στο Λουτράκι

Διημερίδα Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing στο Λουτράκι

Στις 27 και 28 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου υλοποιήθηκε η διημερίδα του LTO για τα στελέχη Marketing και τους επαγγελματίες του Τουρισμού, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. O […]

Στις 27 και 28 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου υλοποιήθηκε η διημερίδα του LTO για τα στελέχη Marketing και τους επαγγελματίες του Τουρισμού, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. O καθηγητής κ. Δημήτριος Μπούχαλης, διευθυντής του eTourism Lab, υποδιευθυντής του International Centre for Tourism and Hospitality Research, στοΠανεπιστήμιο του Bournemouth της Αγγλίας με καινοτόμες, διαδραστικές εισηγήσεις, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing και τις βέλτιστες πρακτικές που θα οδηγήσουν τις τουριστικές επιχειρήσεις στην επιτυχία και την κερδοφορία. Η διημερίδα συγκέντρωσε πάνω από 90 συμμετοχές επαγγελματιών και στελεχών από την Κορινθία αλλά και από την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Το πρόγραμμα της β’ ημέρας πλαισιώθηκε από ενδιαφέρουσες συμπληρωματικές εισηγήσεις εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων:

  • ΕΟΤ – κα Αγγελική Βαρελά, γενική διευθύντρια Προβολής ΕΟΤ
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου – κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχης Υποδομών – Δικτύων – Χωροταξίας
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου – κ. Σωτήρης Βαρελάς, σύμβουλος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου
  • Επιμελητήριο Κορινθίας – κ. Βασίλης Νανόπουλος, πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
  • WebHotelier – κ. Μάριος Κουνέλης, Sales & Business Development.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024