Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔύο σημαντικές διακρίσεις από την TUI για το Cactus Royal Spa & Resort

Δύο σημαντικές διακρίσεις από την TUI για το Cactus Royal Spa & Resort

“Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που η χώρα μας για ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε, διακρίθηκε και πολλές ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες κατέκτησαν αξιόλογα βραβεία για την σπουδαία παροχή υπηρεσιών αλλά και την πολύτιμη […]

“Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που η χώρα μας για ακόμη μια χρονιά ξεχώρισε, διακρίθηκε και πολλές ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες κατέκτησαν αξιόλογα βραβεία για την σπουδαία παροχή υπηρεσιών αλλά και την πολύτιμη συμβολή τους στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος. Ανάμεσα τους και εμείς και συγκεκριμένα το Cactus Royal της οικογένειας Cactus Hotels, το οποίο κατάκτησε τα κορυφαία βραβεία TUI Top Quality 2018 και TUI UMWELT CHAMPION 2018 που έχει ως βασικό κριτήριο τον eco – friendly χαρακτήρα του ξενοδοχείου”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels. Οι βραβεύσεις πραγματοποιούνται με βάση τις κριτικές των πελατών της TUI Group και αφορούν πολλούς τομείς όπως συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, περιβαλλοντικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, δραστηριότητες, ψυχαγωγία κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024