Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκδηλώσεις στην Έδεσσα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Εκδηλώσεις στην Έδεσσα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η Έδεσσα το γιορτάζει μαζί με τους επισκέπτες αλλά και τους μαθητές και σπουδαστές των σχολείων που καλούνται να γνωρίσουν από […]

Η 27η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η Έδεσσα το γιορτάζει μαζί με τους επισκέπτες αλλά και τους μαθητές και σπουδαστές των σχολείων που καλούνται να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο του Τουρισμού. Ειδικοί εκπαιδευτές θα μυήσουν στα μυστικά του μαθητές και σπουδαστές, ώστε να γνωρίσουν έναν επαγγελματικό χώρο που έχει εξαιρετικό μέλλον στην Ελλάδα και παράλληλα θα γνωρίσουν τις δράσεις και της δραστηριότητες του προορισμού Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα. Θα γνωρίσουν από κοντά την κάρτα πόλης, την “Edessa City Card”, το νέο εργαλείο που θα βοηθά τους επισκέπτες να γνωρίσουν εύκολα και οικονομικά τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος δεν είναι άλλος από τον 12μηνο τουρισμό κάτι που μπορεί να αποτελεί σχέδιο για κάθε προορισμό της Ελλάδας σύμφωνα με τον κ. Ευάγγελο Κυριακού, υπεύθυνο Τουρισμού της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για τα σχολεία της Έδεσσας, του Ν. Πέλλας και όχι μόνο, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί. Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο εκδηλώσεων του Παγκόσμιου οργανισμού Τουρισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024