Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsEmirates Fly With me Animals

Emirates Fly With me Animals

Η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια online σελίδα στον ιστότοπό της, με ειδικές δραστηριότητες για την διασκέδαση των παιδιών, ιδανικές για την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών. Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών […]

Η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια online σελίδα στον ιστότοπό της, με ειδικές δραστηριότητες για την διασκέδαση των παιδιών, ιδανικές για την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών. Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων “Emirates Fly With me Animals”, έχει πλέον ψηφιοποιηθεί ώστε οι μικροί φίλοι της Emirates να μπορούν και μέσα από την άνεση του σπιτιού τους, να επωφεληθούν και να διασκεδάσουν με πολύχρωμους γρίφους, ιστορίες και δραστηριότητες. Γονείς και παιδιά μπορούν πλέον να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν το βιβλίο ζωγραφικής 16 σελίδων του αγαπημένου παιχνιδιού με τα ζώα καθώς και να κατεβάσουν καρτ-ποστάλ για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να φτιάξουν το δικό τους photo frame με τα καλύτερα στιγμιότυπά τους. Και για τους επίδοξους μικρούς σεφ μέσα από τη σελίδα της Emirates μπορούν να μάθουν να ετοιμάζουν την πιο γευστική συνταγή ή να ξεκινήσουν μια φανταστική περιπέτεια μέσα από μια σειρά βίντεο αποκλειστικά για παιδιά. Τα περιοδικά δραστηριοτήτων “Fly with me Animals” είναι επίσης διαθέσιμα για online λήψη και κάθε τεύχος είναι γεμάτο με παζλ και παιχνίδια που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση. Βέβαια για τους μικρούς φίλους που τους λείπουν συγκεκριμένα παιχνίδια που τους συντρόφευαν στα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο κατάστημα της Emirates και να τα παραλάβουν σπίτι τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024