Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπιβάτης προσπάθησε να βάλει φωτιά σε καμπίνα αεροσκάφους εν πτήσει

Επιβάτης προσπάθησε να βάλει φωτιά σε καμπίνα αεροσκάφους εν πτήσει

Ένας επιβάτης τέθηκε υπό περιορισμό από το πλήρωμα καμπίνας και άλλους επιβάτες, όταν προσπάθησε να βάλει φωτιά εν ώρα πτήσης, χρησιμοποιώντας αναπτήρα και πετρέλαιο σύμφωνα με τους επιβάτες και όπως […]

Ένας επιβάτης τέθηκε υπό περιορισμό από το πλήρωμα καμπίνας και άλλους επιβάτες, όταν προσπάθησε να βάλει φωτιά εν ώρα πτήσης, χρησιμοποιώντας αναπτήρα και πετρέλαιο σύμφωνα με τους επιβάτες και όπως αναφέρει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας. Το περιστατικό αποτελεί το τελευταίο σε μια σειρά παρομοιων που αφορούν τις αερομεταφορές τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων ήταν επιβάτες που επιχείρησαν να ανοίξουν πόρτες κινδύνου και επιβάτες που κακοποίησαν (φραστικά και σωματικά) το πλήρωμα καμπίνας. Τα κινεζικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους της Shenzhen Airlines ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στη Guangzhou. Και οι 95 επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροπλάνο από τις τσουλήθρες εκκένωσης. Δύο επιβάτες νοσηλεύθηκαν για τραυματισμούς, ενώ δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική έρευνα της ΥΠΑ της Κίνας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024