Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Fitness Festival” από το The Westin Resort Costa Nabarino

“Fitness Festival” από το The Westin Resort Costa Nabarino

Το The Westin Resort Costa Navarino προσκαλεί όλους σε μια ανοιξιάτικη γιορτή άθλησης και ευεξίας που θα αναδομήσει το σώμα και το πνεύμα. Από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, […]

Το The Westin Resort Costa Navarino προσκαλεί όλους σε μια ανοιξιάτικη γιορτή άθλησης και ευεξίας που θα αναδομήσει το σώμα και το πνεύμα. Από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, όσοι επιλέξουν το The Westin Resort Costa Navarino για τη διαμονή τους, θα απολαύσουν μια πανδαισία αθλητικών δραστηριοτήτων που θα καλύψει και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις τους. Υλοποιώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία “Well-Being Movement” που εκφράζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας  Westin, μιας φιλοσοφίας  σταθερά προσανατολισμένης στο “ευ ζην”, το The Westin Resort Costa Navarino  σχεδίασε και προσφέρει αποκλειστικά το Fitness Festival, που περιλαμβάνει από τουρνουά μπάσκετ και εκδρομές ποδηλασίας μέχρι fun water polo και αθλήματα ρακέτας – και αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες προτάσεις. Οι διακεκριμένοι προπονητές Ευγένιος Ντογαντζής και Πάνος Μπαλατσινός οργανώνουν το Power Fitness Camp με δυναμικά προγράμματα crossfit, kickboxing, συγχρονικής κολύμβησης, Zumba και αεροβικής. Το τετραήμερο θα κορυφωθεί στις 25 Μαρτίου με την ημέρα Yoga, αφιερωμένη στην ένωση σώματος, πνεύματος και ψυχής, με δράσεις που περιλαμβάνουν Yoga για όλους, διάλεξη για την ενέργεια, τη διαύγεια, την ευφορία, laughter Yoga αλλά και Yoga για παίκτες γκολφ, με εισηγητή τoν διάσημο, πιστοποιημένο δάσκαλο Yoga και σύμβουλο διατροφής και Life Coach Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ιδρυτή του Bhavana Yoga Centre.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024