Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGreek Maritime Golf Event: Η ναυτιλία παίζει γκολφ για 8η χρονιά

Greek Maritime Golf Event: Η ναυτιλία παίζει γκολφ για 8η χρονιά

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα “Greek Maritime Golf Event” επιστρέφει για 8η χρονιά ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού του με την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, στις 8-11 Σεπτεμβρίου […]

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα “Greek Maritime Golf Event” επιστρέφει για 8η χρονιά ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού του με την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Η διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 80 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας που θα σχηματίσουν 20 ομάδες, των τεσσάρων ατόμων. Οι γκολφέρ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα δύο νέα signature γήπεδα 18 οπών, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal στο Navarino Hills. Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το sports marketing agency της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το γκολφ σε έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό, με τις απαραίτητες πάντα εγκρίσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λαμβάνοντας υπ’όψιν τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και τα υγειονομικά δεδομένα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο. Platinum Sponsor της διοργάνωσης είναι η IRI/The Marshall Islands Registry. Golden Sponsors είναι οι Mainline Shipping Company και Jotun Hellas. Silver Sponsor είναι η DNV. Audio Visual Partner είναι η Boo Productions.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024