Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGreek Oxygen: Ένα εκαινοτόμο προϊόν που συνδυάζει το ελληνικό πνεύμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό

Greek Oxygen: Ένα εκαινοτόμο προϊόν που συνδυάζει το ελληνικό πνεύμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό

Πλέον ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πάρει ως αναμνηστικό από την Ελλάδα ένα καλαίσθητο κουτάκι με αέρα της όμορφης Ελλάδας. Το Greek Oxygen είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν εμπνευσμένο από […]

Πλέον ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να πάρει ως αναμνηστικό από την Ελλάδα ένα καλαίσθητο κουτάκι με αέρα της όμορφης Ελλάδας. Το Greek Oxygen είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν εμπνευσμένο από Έλληνα δημιουργό, που έχει ως σκοπό να συνδυάσει το ελληνικό πνεύμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, την θάλασσα, το μπλε του ουρανού και τον αέρα που αποπνέει η χώρα μας. Πρόκειται για ένα σουβενίρ που ξεκινά τη πορεία του όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και στη διεθνή και αναμένεται να προσεγγίσει ένα μεγάλο κομμάτι τουριστών και μη. Το βολικό του μέγεθος, η εύκολη μεταφορά του και πάνω από όλα το concept:inhale responsibly το καθιστούν ως το πλέον ανταγωνιστικό και καινοτόμο προϊόν στην αγορά των αναμνηστικών / souvenir.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024