Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Ryanair απογειώνεται από Μύκονο προς Αθήνα

H Ryanair απογειώνεται από Μύκονο προς Αθήνα

Η Ryanair γιόρτασε στις 31 Μαρτίου την έναρξη της νέας σύνδεσης Μυκόνου και Αθήνας με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις.μ, Η Chiara Ravara, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε: “H […]

Η Ryanair γιόρτασε στις 31 Μαρτίου την έναρξη της νέας σύνδεσης Μυκόνου και Αθήνας με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις.μ, Η Chiara Ravara, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη της νέας σύνδεσης μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην κίνηση και στον τουρισμό των ελληνικών νησιών, καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”. O κ. Κουκάς, δήμαρχος Μυκόνου, καλωσόρισε με την σειρά του την Ryanair στο νησί της Μυκόνου, δηλώνοντας: “Η συνεργασία αυτή θα είναι γόνιμη και για τα δύο μέρη. Εύχομαι στην Ryanair πολλές καλές και ασφαλείς πτήσεις προς και από την Μύκονο, καθώς και επέκταση των δρομολογίων τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και από και προς διεθνείς προορισμούς.”

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024