Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Ryanair λανσάρει ηλεκτρονικά κουπόνια δώρου για τα Χριστούγεννα

H Ryanair λανσάρει ηλεκτρονικά κουπόνια δώρου για τα Χριστούγεννα

Η Ryanair κυκλοφόρησε τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά κουπόνια δώρου της, ιδανικά για δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες και φίλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν με ένα από τα 1.800 δρομολόγια της Ryanair σε […]

Η Ryanair κυκλοφόρησε τα ανανεωμένα ηλεκτρονικά κουπόνια δώρου της, ιδανικά για δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες και φίλους που επιθυμούν να ταξιδέψουν με ένα από τα 1.800 δρομολόγια της Ryanair σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική. Τα κουπόνια δώρου της Ryanair, μπορούν να συμπεριλάβουν προσωπικά μηνύματα και ευχές κατ’επιλογή και είναι διαθέσιμα προς κράτηση μέσω ειδικής σελίδας στο Ryanair.com. Οι πελάτες μπορούν να ξαναχρησιμοποιήσουν κάθε κουπόνι, ανάλογα με το υπόλοιπο που τους απομένει, καθώς ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει νέα δρομολόγια, ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους. Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Τα κουπόνια δώρου της Ryanair είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτήν την περίοδο του χρόνου, ενώ πλέον μπορούν να συμπεριλάβουν προσωπικά μηνύματα και ευχές, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα. Τα κουπόνια είναι διαθέσιμα σε όλα τα νομίσματα και προς όλα το ολοένα και αναπτυσσόμενο δίκτυο της Ryanair. Προσκαλούμε λοιπόν τους πελάτες μας να μπουν σήμερα στο Ryanair.com και να χαρίσουν στους αγαπημένους τους ένα ταξίδι αυτά τα Χριστούγεννα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024