Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsH Ryanair παρατείνει την προσφορά business plus έως τις 31 Μαρτίου

H Ryanair παρατείνει την προσφορά business plus έως τις 31 Μαρτίου

Η Ryanair ανακοίνωσε την παράταση της προσφοράς Business Plus στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μέχρι το τέλος Μαρτίου, μετά από ρεκόρ κρατήσεων. Οι Έλληνες πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το […]

Η Ryanair ανακοίνωσε την παράταση της προσφοράς Business Plus στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μέχρι το τέλος Μαρτίου, μετά από ρεκόρ κρατήσεων. Οι Έλληνες πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Business Plus στο συχνότερο δρομολόγιο εσωτερικού δικτύου, με έως και 9 καθημερινές πτήσεις. Με το Business Plus της Ryanair, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από:

  • Δωρεάν check-in στο αεροδρόμιο
  • Ευελιξία σε αλλαγές εισιτηρίων
  • Δωρεάν αποσκευή 20 κιλών
  • Προτεραιότητα στον έλεγχο αεροδρομίου στην Αθήνα και σε άλλα 25 αεροδρόμια στην Ευρώπη
  • Προτεραιότητα επιβίβασης
  • Διακεκριμένες θέσεις
  • Δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να παρατείνει την προσφορά Business Plus στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 29.99€, προσφέροντας στους πελάτες προτεραιότητα στον έλεγχο αεροδρομίου και δίνοντάς τους παράλληλα την δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Η προτεραιότητα στον έλεγχο είναι πλέον διαθέσιμη σε 25 Ευρωπαϊκά αεροδρόμια, συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα. Το Business Plus, αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή για τους Έλληνες business ταξιδιώτες, με δωρεάν check-in στο αεροδρόμια, ευελιξία σε αλλαγές πτήσεων, δωρεάν αποσκευή 20 κιλών, προτεραιότητα επιβίβασης και διακεκριμένες θέσεις. Οι Έλληνες business ταξιδιώτες, συνεχίζουν να επιλέγουν την Ryanair, για τους χαμηλούς ναύλους, ακρίβεια στις αφίξεις των πτήσεων και για το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη, με ακόμα περισσότερα business δρομολόγια, συνδέοντας τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις με περισσότερες πτήσεις και βελτιωμένα ωράρια, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση χρημάτων για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024