Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsHospitality Ambassadeurs

Hospitality Ambassadeurs

Ένα ιδιαίτερο Hospitality Blog δημιουργήθηκε, με κύριο στόχο και σκοπό την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προιόντος της χώρας μας σε όλο της το εύρος. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες […]

Ένα ιδιαίτερο Hospitality Blog δημιουργήθηκε, με κύριο στόχο και σκοπό την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προιόντος της χώρας μας σε όλο της το εύρος. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες του επισιτιστικού, αλλά και ξενοδοχειακού κλάδου με κοινό όραμα την αγάπη για τη φιλοξενία, καθώς και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν: Ο Executive Chef κ. Κωβαίος Κωνσταντίνος, η (Hotel) Guest Relations Specialist κα Δήμητρα Δολιανίτη και ο η F&B Manager και καθηγήτρια του Επισιτισμού κα Αναστασία Ιωάννου. Αποστολή του blog αποτελεί η προώθηση των κορυφαίων πρακτικών customer service και experience που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία και γενικότερα οι επαγγελματίες του κλάδου. Μέλημά του όμως είναι και η ανάδειξη των προιόντων Ελλήνων παραγωγών, του οινολογικού πλούτου, αλλά και η παροχή στήριξης στην εκπαίδευση νεοεισερχομένων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024