Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsHyatt Regency Thessaloniki: Art Hotel, Νίκος Ράκκας

Hyatt Regency Thessaloniki: Art Hotel, Νίκος Ράκκας

To Hyatt Regency Thessaloniki και η Myro Gallery στα πλαίσια του project Art Hotel φιλοξενούν στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki τα έργα του Έλληνα καλλιτέχνη Νίκου Ράκκα. Η […]

To Hyatt Regency Thessaloniki και η Myro Gallery στα πλαίσια του project Art Hotel φιλοξενούν στους χώρους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki τα έργα του Έλληνα καλλιτέχνη Νίκου Ράκκα. Η μοναδικότητα αυτού του project είναι η άμεση επαφή του κόσμου με τα έργα. Με μια επίσκεψη στο Lobby Lounge του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να περιηγηθεί στην έκθεση και να θαυμάσει από κοντά τα μοναδικά έργα του καλλιτέχνη. Ο Νίκος Ράκκας είναι από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες καλλιτέχνες που διαπρέπει στο χώρο του, με σημαντικό έργο και πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Είναι από την Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με την τέχνη σπουδάζοντας διακοσμητής εσωτερικών χώρων. Έχει δουλέψει στο πλευρό μεγάλων οίκων μόδας δημιουργώντας θεματικές βιτρίνες, ενώ παράλληλα η ενασχόληση του στον χώρο της φωτογραφίας του χάρισε πολλαπλές διακρίσεις με το Playmobil Project, που φιλοξενείται στο Hyatt Regency Thessaloniki. Στο Playmobil Project φωτογραφίζει τις αγαπημένες του φιγούρες Playmobil σαν κανονικούς κοινούς ανθρώπους σε φυσικό περιβάλλον. Δεν επεμβαίνει ποτέ τεχνικά στο τελικό αποτέλεσμα και είναι πάντα τα έργα του χωρίς καμία τεχνική επεγεργασία. Το Playmobil Project ξεκίνησε την πορεία του πριν 13 χρόνια σε μία προσωπική έκθεση στο Λονδίνο κι έχει παρουσιαστεί σε αρκετες προσωπικές και ομαδικές εκθέσεις σε Παρίσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Ύδρα και σε πολλές άλλες πόλεις. Έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς και art festivals. Πλέον συναντώνται έργα του στις μοναδικές βιτρίνες των καταστημάτων Attica.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024