Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Celestyal Cruises στο πλευρό της κοινωνίας

Η Celestyal Cruises στο πλευρό της κοινωνίας

Η Celestyal Cruises, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του υγειονομικού προσωπικού της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία με […]

Η Celestyal Cruises, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών προσφοράς και υποστήριξης των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας καθώς και του υγειονομικού προσωπικού της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία με έδρα δραστηριοποίησης το λιμάνι του Πειραιά και σε συνεργασία με τη  Μητρόπολη Πειραιά, προσέφερε 5,5 τόνους τροφίμων μακράς διάρκειας, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, ενισχύοντας το πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών ομάδων των Δήμων Πειραιά, Δραπετσώνας και Ρέντη, καθώς και του Γηροκομείου του Πειραιά. Επίσης, κατανοώντας πλήρως τις αυξημένες ανάγκες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, προχώρησε σε δωρεά 12.000 χειρουργικών μασκών και 1.100 λίτρων αντισηπτικού υγρού, ενώ αποδεικνύοντας έμπρακτα τις ευχαριστίες και το σεβασμό της στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δρα με αυτοθυσία για την ευημερία του συνόλου, προσέφερε 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024