Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Chnaris H.M.D.C. στην WTM

Η Chnaris H.M.D.C. στην WTM

Από το Λονδίνο και τη World Travel Market 2018 ήρθαν τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2019. Η Chnaris H.M.D.C. παρουσίασε τις προτάσεις της […]

Από το Λονδίνο και τη World Travel Market 2018 ήρθαν τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2019. Η Chnaris H.M.D.C. παρουσίασε τις προτάσεις της και προέβαλε όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες της με δικό της stand στο ελληνικό και στο κυπριακό περίπτερο. Πολλές ήταν και φέτος οι επαφές που πραγματοποίησαν τα στελέχη της εταιρείας με τους Tour Operators και τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις τάσεις και επηρεάζουν τις τουριστικές ροές κάθε χρόνο, με τα πρώτα μηνύματα για το 2019 να κάνουν λόγω για μια ιδιαίτερη χρονιά. Κι αυτό, επειδή Τουρκία και Αίγυπτος έχουν ανακάμψει πλήρως τουριστικά και αναμένεται να αποτελέσουν δυνατούς ανταγωνιστές της χώρας μας, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα των αρκετά χαμηλότερων τιμών. Ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: “Αυτό που αποκόμισα εγώ προσωπικά, είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όλοι οι Tour Operators είναι μαζεμένοι όσον αφορά τον τουρισμό στην Κρήτη και στα υπόλοιπα νησιά (δεν αναφέρομαι στον τουρισμό της Αθήνας, ο οποίος θα είναι σε άνοδο), διότι υπάρχει μεγάλη μείωση στην Πολωνία, μείωση στην Αγγλία, μείωση στη Γερμανία, μείωση στη Γαλλία και γενικότερα θα υπάρξει μείωση στα έσοδα, εκτός και αν υπάρξει πάλι κάποια τρομοκρατική ενέργεια στις ανταγωνιστικές χώρες. Όλοι όσοι εμπλεκόμαστε με τον τουρισμό, οφείλουμε να ισχυροποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις θέσεις μας, να ανταπεξέλθουμε στον σκληρό, διεθνή ανταγωνισμό και να προνοήσουμε εγκαίρως, έτσι ώστε να μην βρεθούμε μπροστά σε όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις το 2019”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024