Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ δράση “Let’s do it Greece” στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach

Η δράση “Let’s do it Greece” στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach

Συμμετέχοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach, με τη βοήθεια των μαθητών της Β1’ Τάξης του 5 ου Γυμνασίου Ρεθύμνου (Αρσάνειο), πραγματοποίησε καθαρισμό της ακτής που […]

Συμμετέχοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach, με τη βοήθεια των μαθητών της Β1’ Τάξης του 5 ου Γυμνασίου Ρεθύμνου (Αρσάνειο), πραγματοποίησε καθαρισμό της ακτής που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο. Συνολικά 22 παιδιά και οι εκπαιδευτικοί τους (Κων/να Κωστάκη, Χριστίνα Μουμουλίδου και Ευγενενία Παπανάγνου) συμμετείχαν στην οικολογική αυτή δραστηριότητα που συντόνισαν η Διεύθυνση και η Οικολογική ομάδα του ξενοδοχείου και είχε ως στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας για την πρόληψη της ρύπανσης ακτών και φυσικών περιοχών με απορρίμματα. Μετά τον συμβολικό καθαρισμό ακολούθησε γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες. Το ξενοδοχείο ευχαρίστησε επίσης την κα Ρένα Παπατριανταφύλλου, διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Ρεθύμνου και το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024