Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Έλενα Κουντουρά στην Women Political Leaders Global Summit

Η Έλενα Κουντουρά στην Women Political Leaders Global Summit

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συμμετέχει στην Παγκόσμια Σύνοδο των Γυναικών Πολιτικών Ηγετών “Women Political Leaders Global Summit (WPL)”, που πραγματοποιείται στο Reykjavík της Ισλανδίας, προσκεκλημένη του WPL. Το […]

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συμμετέχει στην Παγκόσμια Σύνοδο των Γυναικών Πολιτικών Ηγετών “Women Political Leaders Global Summit (WPL)”, που πραγματοποιείται στο Reykjavík της Ισλανδίας, προσκεκλημένη του WPL. Το Φόρουμ συγκεντρώνει γυναίκες ηγέτες, προέδρους, πρωθυπουργούς, υπουργούς και μέλη κοινοβουλίων, για την προώθηση των κυρίαρχων θεμάτων που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και την ανταλλαγή απόψεων. Το φόρουμ ξεκίνησε με την βράβευση γυναικών προέδρων από όλον τον κόσμο, με πρώτη τιμώμενη την πρώτη διεθνώς εκλεγείσα πρόεδρο (1980-1996), την Ισλανδή Vigdís Finnbogadóttir. Η κα Κουντουρά, η πρώτη Ελληνίδα αξιωματούχος που επισκέπτεται την Ισλανδία μετά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2006 κ. Κάρολο Παπούλια, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ισλανδίας Guðni Th. Jóhannesson και την Πρώτη Κυρία Eliza Reid στην Προεδρική Κατοικία. Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνόδου, η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τις Προέδρους Λιθουανίας, κα Dalia Grybauskaitė, Κροατίας Kolinda Grabar-Kitarović, Εσθονίας Kersti Kaljulaid και Μάλτας, Marie-Louise Coleiro Preca, με τις οποίες αντάλλαξε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024