Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης στο περίπτερο ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης στο περίπτερο ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, προς την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης και προς τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας Κατερίνης, τοποθετήθηκε πληροφοριακό υλικό της περιοχής, στο περίπτερο […]

Μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, προς την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης και προς τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας Κατερίνης, τοποθετήθηκε πληροφοριακό υλικό της περιοχής, στο περίπτερο ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται επί της Πλατείας Αριστοτέλους. Από το περίπτερο διέρχονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους χιλιάδες τουριστών, οι οποίοι μαζί με τους Θεσσαλονικείς θα μπορούν εύκολα πλέον να ενημερώνονται για τις δυνατότητες πρόσβασης στην Παραλία Κατερίνης και για τις δυνατότητες διαμονής τους. Την Παρασκευή 15/4/2016 μετέβη αντιπροσωπεία από τα Δ.Σ. των δυο συλλόγων στη Θεσσαλονίκη και παρέδωσε το σχετικό πληροφοριακό υλικό. Στους τουρίστες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο, προσφέρθηκε ένα ποτήρι ποιοτικού κρασιού από την Πιερία.

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024