Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ FedHATTA γιόρτασε μαζί με την Unesco Πειραιώς και Νήσων στο Βεάκειο

Η FedHATTA γιόρτασε μαζί με την Unesco Πειραιώς και Νήσων στο Βεάκειο

Τη μοναδική πρωτοβουλία της Unesco Πειραιώς και Νήσων στήριξε η Ομοσπονδία FedHATTA, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Ωδή στους Έλληνες”. Συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο […]

Τη μοναδική πρωτοβουλία της Unesco Πειραιώς και Νήσων στήριξε η Ομοσπονδία FedHATTA, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Ωδή στους Έλληνες”. Συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο Θέατρο, γιορτάζοντας την επέτειο του Αριστοτελικού Έτους, αλλά και διεκδικώντας τα γλυπτά του Παρθενώνα. Μία ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Ομοσπονδία εκτιμά ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσει κάποιος την Ελλάδα. Την έναρξη της συναυλίας θα κηρύξει το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης. Την αφήγηση των κειμένων κάνει ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ η παρουσίαση θα γίνει από την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024