Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ίος γοήτευσε του Ιταλούς στο Μιλάνο

Η Ίος γοήτευσε του Ιταλούς στο Μιλάνο

Απόλυτα προετοιμασμένη εμφανίστηκε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών που απαρτιζόταν από τον κ. Πλούτωνα Κοριτσιάδη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εθελόντριες επαγγελματίες, Debora Gazzo και Ilaria De Paoli στη […]

Απόλυτα προετοιμασμένη εμφανίστηκε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών που απαρτιζόταν από τον κ. Πλούτωνα Κοριτσιάδη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εθελόντριες επαγγελματίες, Debora Gazzo και Ilaria De Paoli στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Μιλάνο, BIT 2020. Η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Ιητών πραγματοποιήθηκε σε stand που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο ευπαρουσίαστο περίπτερο της και ενισχύθηκε με τη συνεργασία με εταιρία συμβούλων προβολής. Δεκάδες ήταν οι εν δυνάμει ταξιδιώτες που ενημερώθηκαν για τον προορισμό κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της έκθεσης που ήταν αφιερωμένη στο κοινό. “Οι γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού που θυμίζουν εξωτική ταινία, τα τοπικά προϊόντα που παράγονται με μεράκι, το εύρος παράλληλων δραστηριοτήτων, η πλούσια ιστορία του τόπου και οι ποικίλες υπηρεσίες είναι κίνητρα για τον Ιταλό τουρίστα να επιλέξει ξανά και ξανά ένα νησί που έχει συνδεθεί  μαζί του συναισθηματικά ως νέος, σαν ζευγάρι, παρέα ή οικογένεια”, δήλωσε ο κ. Κοριτσιάδης. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού με ταξιδιωτικά πρακτορεία, TOs από Β. Αμερική, Ιταλούς δημοσιογράφους, bloggers, instagramers και youtubers. Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν οι συναντήσεις με τουριστικούς συντάκτες με καθιερωμένες συνεργασίες όπως το ιταλικό γυναικείο περιοδικό “Donna Moderna”, το περιοδικό μόδας και ομορφιάς “Posh”, το περιοδικό για ειδικές μορφές τουρισμού “Ambiente Europa”, το διαδικτυακό τόπο του Marie Claire, τα περιοδικά “DOVE”, “Sale&Pepe” και “Cucina Moderna” κ.ά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024