Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Λευκωσία γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η Λευκωσία γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο Δήμος Λευκωσίας, διοργανώνει τουριστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (29 Σεπτεμβρίου). Στόχος της δράσης είναι να γνωρίσει ο επισκέπτης της Κύπρου, τις κυπριακές ομορφιές, τα μουσεία και […]

Ο Δήμος Λευκωσίας, διοργανώνει τουριστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (29 Σεπτεμβρίου). Στόχος της δράσης είναι να γνωρίσει ο επισκέπτης της Κύπρου, τις κυπριακές ομορφιές, τα μουσεία και την παράδοση της Κύπρου. Ταυτόχρονα προσφέρονται πολλές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, περίπατοι στην πόλη, ξεναγήσεις με λεωφορείο.
Το  πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση στα μουσεία: Κυπριακό Μουσείο, Μουσείο Παγκυπρίου Γυμνάσιου, Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, Βυζαντινό Μουσείο και Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, Μουσείο Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρας Πιερίδη, Λεβέντειος Πινακοθήκη, Μουσείο Αγώνος, Εθνολογικό Μουσείο, Μουσείο Ιστορικής Μοτοσικλέτας Κύπρου και Κρατική Πινακοθήκη.
  • Ξενάγηση με ποδήλατο σε αγγλικά και ελληνικά
  • Περίπατος στην πόλη με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Φανερωμένης, με στόχο τις ομορφιές της Λευκωσίας εντός και εκτός των τειχών της.
  • Ξενάγηση με λεωφορεία και εκκίνηση στην Πλατεία Φανερωμένης, στα ελληνικά και αγγλικά.

Η είσοδος στα μουσεία και οι ξεναγήσεις είναι δωρεάν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024