Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Marine Tours ανακηρύχθηκε ένα από τα κορυφαία “Brands with History”

Η Marine Tours ανακηρύχθηκε ένα από τα κορυφαία “Brands with History”

Για την επιτυχημένη πορεία του και την προσφορά του στον κλάδο του τουρισμού για περισσότερα από 35 χρόνια, τιμήθηκε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός Marine Tours, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Brands […]

Για την επιτυχημένη πορεία του και την προσφορά του στον κλάδο του τουρισμού για περισσότερα από 35 χρόνια, τιμήθηκε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός Marine Tours, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Brands with History”, που διοργάνωσε το Ecali Club στις 5 Ιουλίου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση του έργου των εταιρειών με λαμπρή ιστορία τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και να τονιστεί ο σημαντικός τους ρόλος στην προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η διάκριση αυτή αποτελεί επισφράγιση της δυναμικής πορείας της Marine Tours και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα και την αποστολή της, που έχει παραμείνει συνεπής στο βάθος του χρόνου. Την τιμητική πλακέτα για την Marine Tours παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Kωνσταντίνος Οικονόμου ο οποίος δήλωσε: “Ο όρος “brands with history”, που υπογραμμίζει τη διάρκεια μιας εταιρείας στο χρόνο, μας τιμά ιδιαίτερα, κυρίως εν μέσω των απαιτητικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι η διάκριση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, το -γεμάτο προκλήσεις- επιχειρηματικό ταξίδι μας στον κόσμο!”

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024