Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Mideast μεγάλος χορηγός της νέας εκπομπής του Alpha

Η Mideast μεγάλος χορηγός της νέας εκπομπής του Alpha

Η Mideast Travel Worldwide αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της νέας τηλεοπτικής εκπομπής “Από την Πόλη στην Ανατολή”. Η εταιρεία, η οποία διατηρεί υποκατάστημα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να εξασφαλίσει […]

Η Mideast Travel Worldwide αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της νέας τηλεοπτικής εκπομπής “Από την Πόλη στην Ανατολή”. Η εταιρεία, η οποία διατηρεί υποκατάστημα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να εξασφαλίσει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσέφερε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση του τηλεοπτικού συνεργείου από την Αθήνα στις πόλεις της Τουρκίας. Παράλληλα, μέλος της ομάδας της είχε την ευκαιρία να εκτελέσει μαζί με την καταξιωμένη σεφ κα Μαρία Εκμετσίογλου, μία εκ των συνταγών της στο χώρο του εστιατορίου της σεφ στην Κωνσταντινούπολη. Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, δήλωσε σχετικά: “Είναι χαρά μας να είμαστε χορηγοί σε μία εκπομπή που ταξιδεύει σε παλιές ελληνικές πόλεις, ιδιαίτερης πολιτιστικής αξίας, και μας ξυπνά μνήμες μέσα από ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024