Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

Η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 25η Ιουλίου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Anissa Beach στη Χερσόνησο. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 25η Ιουλίου 2019 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Anissa Beach στη Χερσόνησο. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και ανέφερε τη σημαντική προσφορά του καρδιογράφου εκ μέρους του συλλόγου προς τον αερολιμένα Ηρακλείου. Ο κ. Βασίλης Φραγκουλάκης, διευθυντής των ξενοδοχείων Aldemar Hotels παρουσίασε την εφαρμογή TREVOTREND, ένα σύστημα ανίχνευσης των τάσεων της γερμανικής αγοράς ως προς την επιλογή των διακοπών τους στη χώρα μας. Η κα Σοφία Πανδή, Branch Manager University of Sunderland & General Manager Alpha Hospitality Consultants κοινοποίησε τα αποτελέσματά έρευνας για την κουλτούρα ασφάλειας των τροφίμων (Food Safety Culture) στο ξενοδοχειακό κλάδο από το κρατικό Πανεπιστήμιο της Βρετανίας. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Ακολούθησε δείπνο, στο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024