Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Οριζόντια Δράση (ΟΔ) των Γραφείων Διασύνδεσης των ελληνικών ΤΕΙ διοργάνωσε διήμερο συνέδριο με θέμα

Η Οριζόντια Δράση (ΟΔ) των Γραφείων Διασύνδεσης των ελληνικών ΤΕΙ διοργάνωσε διήμερο συνέδριο με θέμα

Η Οριζόντια Δράση (ΟΔ) των Γραφείων Διασύνδεσης των ελληνικών ΤΕΙ διοργάνωσε διήμερο συνέδριο με θέμα “Προβολή και Διάχυση των Αποτελεσμάτων της Οριζόντιας Δράσης των Γραφείων Διασύνδεσης των Ελληνικών Τ.Ε.Ι.” το […]

Η Οριζόντια Δράση (ΟΔ) των Γραφείων Διασύνδεσης των ελληνικών ΤΕΙ διοργάνωσε διήμερο συνέδριο με θέμα “Προβολή και Διάχυση των Αποτελεσμάτων της Οριζόντιας Δράσης των Γραφείων Διασύνδεσης των Ελληνικών Τ.Ε.Ι.” το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Imperial Hotel, στην Αθήνα. Η Οριζόντια Δράση των Γραφείων Διασύνδεσης των ελληνικών ΤΕΙ είναι μία κοινή δράση όλων των Γραφείων Διασύνδεσης των ΤΕΙ της Ελλάδας που αποσκοπεί στην προώθηση, δικτύωση και προβολή των Γραφείων διασύνδεσης. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν ο Απολογισμός της Οριζόντιας Δράσης, καθώς και Μελέτες που διεξήχθησαν στα πλαίσια της λειτουργίας της. Συγκεκριμένα για τα έτη 2001 – 2008 ολοκληρώθηκαν 9 ιδιαίτερα σημαντικά, υπό έργα της Οριζόντιας Δράσης σε κλίμακα μακροοιοκονομίας με σπουδαιότερα:
Το Σχεδιασμό και την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, τη Συγκεντρωτική – Συγκριτική μελέτη Οδηγών Επαγγελμάτων, τη Μελέτη ανάπτυξης ηλεκτρονικού περιοδικού, τη Συγκριτική μελέτη παρακολούθησης αποφοίτων. Το θέμα που επιτακτικά τέθηκε κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου ήταν η συνέχιση της λειτουργίας των Γραφείων Διασύνδεσης και η εύρεση λύσεων χρηματοδότησης μετά τη λήξη χρηματοδότησης από το ΕΠΕΑΕΚ. Ήδη η διακοπή της χρηματοδότησης από την 30η/6/2008 έχει δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων στη δυναμική πορεία λειτουργίας των Γραφείων Διασύνδεσης καθότι το προσωπικό υποστήριξης έχει μειωθεί δραματικά. Ως διέξοδος στην παρούσα κρίση προτείνεται η ολοκλήρωση της προκήρυξης του Έργου Πρακτική ¶σκηση – Γραφεία Διασύνδεσης – Επιχειρηματικότητα το ταχύτερο δυνατό και η σταδιακή ένταξη των Γραφείων Διασύνδεσης στην οργανωτική δομή των Ιδρυμάτων εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024