Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ περιβαλλοντική εκστρατεία ‘Καθαρίστε τη Μεσόγειο’ στο Aquila Rithymna Beach

Η περιβαλλοντική εκστρατεία ‘Καθαρίστε τη Μεσόγειο’ στο Aquila Rithymna Beach

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο – Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του […]

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο – Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού Κάμπου από τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας του ξενοδοχείου. O καθαρισμός έγινε βάσει των πρωτοκόλλων COVID-19, διατηρώντας τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. “Η μείωση της χρήσης του πλαστικού σε όλες τις μορφές του και η σταδιακή αντικατάστασή του από χαρτί, όπου αυτό είναι δυνατό, είναι η προτεραιότητα κι ο νέος περιβαλλοντικός μας στόχος. Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικής προσπάθειας και στην ανθρώπινη θέληση για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024