Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ryanair αναγνωρίζει τη Unite the Union για τα πληρώματα καμπίνας Ην. Βασιλείου

Η Ryanair αναγνωρίζει τη Unite the Union για τα πληρώματα καμπίνας Ην. Βασιλείου

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη δεύτερη συμφωνία αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας με την Unite the Union, που θα είναι τώρα το αντιπροσωπευτικό σώμα των πληρωμάτων καμπίνας που απασχολούνται απευθείας από […]

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη δεύτερη συμφωνία αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας με την Unite the Union, που θα είναι τώρα το αντιπροσωπευτικό σώμα των πληρωμάτων καμπίνας που απασχολούνται απευθείας από τη Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η συμφωνία ακολουθεί την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης της Ryanair με τις ενώσεις στην Ιταλία ANPAC/ANPAV. Η συγκεκριμένη συμφωνία πληρώματος καμπίνας ακολουθεί τις εκτεταμένες διαπραγματεύσεις με την Unite the Union και καλύπτει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο διαθέτει περίπου το 25% του στόλου της Ryanair. Η Ryanair ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Unite the Union και το Εταιρικό Συμβούλιο του Πληρώματος Καμπίνας της Ryanair για να καταλήξουν άμεσα σε μια τελική συμφωνία για τα πληρώματα καμπίνας που απασχολούνται απευθείας από τη Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024