Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Σκόπελος στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς που προτείνει η JET2

Η Σκόπελος στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς που προτείνει η JET2

Σε πρόσφατο αφιέρωμα για τους προτεινόμενους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για φέτος από το ταξιδιωτικό blog της βρετανικής JET2, η Σκόπελος κατατάσσεται ανάμεσα στους “κορυφαίους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για τους φίλους […]

Σε πρόσφατο αφιέρωμα για τους προτεινόμενους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για φέτος από το ταξιδιωτικό blog της βρετανικής JET2, η Σκόπελος κατατάσσεται ανάμεσα στους “κορυφαίους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για τους φίλους της ιστορίας και του πολιτισμού” . Οι άλλοι προορισμοί που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Κρήτη και Σκιάθος. Η δράση, που συμπίπτει χρονικά με την προετοιμασία της επόμενης σεζόν και τις αισιόδοξες προοπτικές λόγω της έναρξης των εμβολιασμών στη Βρετανία εντάσσεται στο δυναμικό πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας που ειδικά για την αναφορά στη Σκόπελο είχε άριστη συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου. Σημειώνεται πως η Σκόπελος είναι ο μοναδικός προορισμός που δε διαθέτει αεροδρόμιο από όσους περιλαμβάνονται στη λίστα, ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας του τόπου αλλά και της επιτυχίας της δράσης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024