Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Gallery

Η Τέχνη και πάλι στο προσκήνιο στη Σαντορίνη με τη νέα έκθεση της Aqua Gallery

H Aqua Vista Hotels συνεχίζει να στηρίζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο “THINK OF ME”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 […]

H Aqua Vista Hotels συνεχίζει να στηρίζει τους σύγχρονους καλλιτέχνες παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο “THINK OF ME”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Aqua Gallery του Art Hotel, στη Σαντορίνη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια μοναδική συλλογή έργων από 25 Έλληνες δημιουργούς, κατά τη διάρκεια μιας απολαυστικής βραδιάς. Στελέχη της Aqua Vista Hotels, λάτρεις της Τέχνης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν τη νέα έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και υπό την καθοδήγηση της γλύπτριας και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυς Αθανασιάδου. Η έκθεση, τη διεύθυνση της οποίας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λαζάρου με τη σύμπραξη του ιστορικού Τέχνης Κωνσταντίνου Βαφειάδη θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σε 24ωρη βάση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024