Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗμιμαραθώνιος Ωρωπού την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Ημιμαραθώνιος Ωρωπού την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Σ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού), ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη, για δεύτερη χρονιά, της διοργάνωσης “Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race”, […]

Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Σ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού), ανακοινώνουν την από κοινού ανάληψη, για δεύτερη χρονιά, της διοργάνωσης “Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race”, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Διαδρομή Ημιμαραθωνίου: Σκάλα Ωρωπού Είσοδος Πορθμείου – Χώρος στάθμευσης Αγίων Αποστόλων Καλάμου – Σκάλα Ωρωπου. Η αθλητική αυτή διοργάνωση συμβάλλει στο έργο προβολής και εξωστρέφειας του Δήμου Ωρωπού, που είναι πολλαπλά σημαντικό για την τοπική κοινωνία και οικονομία. Παράλληλα, το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης είναι η “Ισότιμη συμμετοχή ΑμεΑ, στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό”, ενσωματώνονται για πρώτη φορά στα αγωνίσματα αγώνα δρόμου 1 χλμ. ΑμεΑ, με την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. Η αθλητική αυτή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “BE ACTIVE” ERASMUS+ και του Δήμου Ωρωπού. Επίσης, εντάσσεται στις δράσεις υλοποίησης του “Στρατηγικού Σχεδιασμού Ποιοτικών Τουριστικών Προϊόντων Δήμου Ωρωπού: Αθλητικός Τουρισμός”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024