Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsJuJu Bar & Restaurant στο ξενοδοχείο Divani Caravel

JuJu Bar & Restaurant στο ξενοδοχείο Divani Caravel

Με το εξωτικό όνομα “JuJu” κάνει πρεμιέρα στην αθηναϊκή σκηνή στις αρχές Νοεμβρίου, ο υψηλής αισθητικής, μοντέρνος χώρος του ξενοδοχείου Divani Caravel. Ο έντονος χαρακτήρας του χώρου, αλλά και το […]

Με το εξωτικό όνομα “JuJu” κάνει πρεμιέρα στην αθηναϊκή σκηνή στις αρχές Νοεμβρίου, ο υψηλής αισθητικής, μοντέρνος χώρος του ξενοδοχείου Divani Caravel. Ο έντονος χαρακτήρας του χώρου, αλλά και το κινηματογραφικό concept, βασισμένο στην ταινία “8½” του Federico Fellini, γίνονται αμέσως αντιληπτά από την είσοδο στο χώρο. Τα βλέμματα μαγνητίζει η εντυπωσιακή ψηφιακή οθόνη που “αγκαλιάζει” με χρώματα και ψηφιακά σχέδια το ατμοσφαιρικό ξύλινο Βar. Εικαστικά θέματα ειδικά δημιουργημένα για να διακοσμήσουν το χώρο και εμπνευσμένα από την ταινία προσδίδουν σουρεαλισμό και νοσταλγία. Το πάτωμα από μαύρο μάρμαρο, η επένδυση από σκούρο ξύλο, τα Art Deco έπιπλα με το επιβλητικό design, προσκαλούν τον επισκέπτη. Ο κινηματογραφικά ατμοσφαιρικός φωτισμός δίνει στο χώρο μία ξεχωριστή αίσθηση. Τα μεγάλα παράθυρα περιμετρικά του χώρου, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στην πόλη. Η αισθητική του εστιατορίου αντικατοπτρίζεται και στη γαστρονομική του ταυτότητα. Το μενού ξεπερνά τα κλισέ του fine dining, απογειώνοντας τις κλασικές γεύσεις με δημιουργικές “σουρεαλιστικές” πινελιές, απόλυτα συναφείς με το concept του JuJu Bar Restaurant. Ενδιαφέρουσα και η προσέγγιση στην κάβα όπου ο επισκέπτης θα βρει μια πλούσια γκάμα από εκλεκτές επιλογές κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα για να συνοδεύσει το δείπνο του. Το κινηματογραφικό σκηνικό περιμένει να υποδεχτεί τους θαμώνες και στην ατμοσφαιρική ξύλινη μπάρα με τα Signature Surreal Cocktails, εμπνευσμένα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας “8½”. Από τις 18:30 έως τις 01:00, στο JuJu Bar & Restaurant, τον χώρο θα “ντύνει” με τη μουσική του καθημερινά DJ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024