Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚορυφαία διάκριση για τη Grecotel στην Τεχνολογική Καινοτομία στον Τουρισμό

Κορυφαία διάκριση για τη Grecotel στην Τεχνολογική Καινοτομία στον Τουρισμό

Χρυσό Βραβείο απέσπασε ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στη διοργάνωση Impact BITE Awards 2019 για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με τεχνολογίες αιχμής λογισμικού και δικτύωσης στον κλάδο του τουρισμού. Στα […]

Χρυσό Βραβείο απέσπασε ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στη διοργάνωση Impact BITE Awards 2019 για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με τεχνολογίες αιχμής λογισμικού και δικτύωσης στον κλάδο του τουρισμού. Στα φετινά βραβεία τεχνολογικής καινοτομίας Impact BITE Awards η Grecotel απέσπασε την ανώτατη διάκριση στον κλάδο του τουρισμού χάρη στη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της. Συγκεκριμένα, έλαβε Χρυσό Βραβείο για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών με χρήση τεχνολογιών αιχμής λογισμικού μέσω του Guest Portal, καθώς και του εξοπλισμού με την ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση στα ξενοδοχεία της. Βραβεύτηκε επίσης η HP Enterprise, στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου σε θέματα τεχνολογίας. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ηλίας Κυριακάκης, μέλος του Δ.Σ. και CIO του Ομίλου Grecotel, ο οποίος δήλωσε: “Την τελευταία τριετία, μέσω ενός εντατικού στρατηγικού επενδυτικού πλάνου, ο Όμιλος Grecotel προχώρησε στην ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στον εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών του υποδομών, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του. Είμαστε ευτυχείς που οι επενδύσεις μας δημιουργούν νέες εμπειρίες εξυπηρέτησης και φιλοξενίας και αναγνωρίζονται από κορυφαίους θεσμούς. Το Χρυσό Βραβείο που λάβαμε στα Impact BITE Awards 2019 αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες εμπειρίες φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου αλλά και υπόσχεση να παραμείνουμε πρωτοπόροι εξελίσσοντας διαρκώς την αψεγάδιαστη εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουμε σε όλους επισκέπτες μας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024