Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚΥΚΛΟΣ: Μη επικαιροποιημένο το πρωτόκολλο για την εκπαίδευση του Συντονιστή του καταλύματος

ΚΥΚΛΟΣ: Μη επικαιροποιημένο το πρωτόκολλο για την εκπαίδευση του Συντονιστή του καταλύματος

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΟΣ” αναμένει απάντηση του Υπουργείο Τουρισμού σχετικά με το “Ειδικό πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων”, το οποίο δεν είναι ενημερωμένο για […]

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΟΣ” αναμένει απάντηση του Υπουργείο Τουρισμού σχετικά με το “Ειδικό πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για τη λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων”, το οποίο δεν είναι ενημερωμένο για το έτος 2022. Η Ομοσπονδία ναφέρει ότι το υπουργείο δεν έχει απαντήσει ακόμη το Υπουργείο Τουρισμού, στην απο 22/3/22 επιστολή του “Αίτημα παροχής διευκρινίσεων σχετικά με τα Υγειονομικά πρωτόκολλα 2022, για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα”. Ειδικά σχετικά με την εκπαίδευση του Συντονιστή του καταλύματος, η Ομοσπονδία ζητά να ενημερωθεί αν θα ισχύει και φέτος ότι “η εκπαίδευση των συντονιστών θα πραγματοποιείται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.healthfirsttourism.gr για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα. Η πιστοποίηση της εκπαίδευσης του συντονιστή από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα θα είναι προαιρετική”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024