Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜεγάλη Βρεταννία και King George σβήνουν τα φώτα για την Ώρα της Γης 2015

Μεγάλη Βρεταννία και King George σβήνουν τα φώτα για την Ώρα της Γης 2015

Με τα φώτα κλειστά για μια ώρα το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη. Η Μεγάλη Βρεταννία […]

Με τα φώτα κλειστά για μια ώρα το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη. Η Μεγάλη Βρεταννία και το King George θα σβήσουν τα φώτα τους συμμετέχοντας έτσι στην “Ώρα της Γης”, ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνει το WWF. Εμβληματικά κτίρια και μνημεία από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική έσβησαν τα φώτα τους. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα έσβησαν τα φώτα τους και γιόρτασαν το μόνο πράγμα που όλοι έχουν κοινό – τον πλανήτη μας. Κατά τη διάρκεια της “Ώρα της Γης”, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στις 20.30, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George θα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με τους εξής τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: θα σβήσουν τον εξωτερικό φωτισμό και θα χαμηλώσουν τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόριά τους προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με πολύ χαμηλό φωτισμό ή και υπό το ρομαντικό φως των κεριών. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους. Η ίδια ευκαιρία θα δοθεί και στους διοργανωτές εκδηλώσεων στις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Η διοίκηση των ξενοδοχείων θα ενθαρρύνει το προσωπικό του να συμμετάσχει σε αυτή την τόσο ευαισθητοποιημένη πράξη, κλείνοντας ο καθένας τα φώτα στο σπίτι του. “Είναι υποχρέωση όλων μας να διαδώσουμε το μήνυμα ότι ο πλανήτης Γη είναι το σπίτι μας και ότι όλοι οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την προστασία του. Οι συμβολικές εκστρατείες είναι πανίσχυρες, γιατί καλλιεργούν στο ευρύ κοινό την κοινωνική συνείδηση και κτίζουν ομάδες μικρές αρχικά, που όμως σαν πυραμίδα μεγαλώνουν και ευαισθητοποιούν όλο και περισσότερους ανθρώπους. Μια τέτοια μικρή εστία δημιουργείται στα ξενοδοχεία… και περιλαμβάνει τους πελάτες μας, το προσωπικό αλλά και τις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συμμετέχουμε τόσο ουσιαστικά στην παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία της WWF και η ανταπόκριση όλων των συμμετεχόντων μας κάνει υπερήφανους”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024