Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜία γαστρονομική ξενάγηση στο εστιατόριο “Ανερούσα”

Μία γαστρονομική ξενάγηση στο εστιατόριο “Ανερούσα”

Αυτό το καλοκαίρι το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa στον κόλπο του Οιτύλου, παρουσιάζει εκ νέου το εστιατόριο του, “Ανερούσα”, προσκαλώντας και προκαλώντας το κοινό του σε ξεχωριστές […]

Αυτό το καλοκαίρι το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa στον κόλπο του Οιτύλου, παρουσιάζει εκ νέου το εστιατόριο του, “Ανερούσα”, προσκαλώντας και προκαλώντας το κοινό του σε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με την υπογραφή του chef Χριστόφορου Πέσκια. Η βεράντα του εστιατορίου που αναδεικνύει τη γραφικότητα και τη μοναδικότητα του τοπίου είναι ιδανική για να απολαύσετε τα υπέροχα καλοκαιρινά πιάτα με αρώματα Ελλάδας. Με πρώτες ύλες της μανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές, το Ανερούσα προσφέρει μεσογειακές γεύσεις διατηρώντας την ελληνική παράδοση. Πιάτα όπως η μανιάτικη μακαρονάδα με σύγκλινο, ξερή μυζήθρα και αυγό μάτι, ο δροσερός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, μανιάτικες ελιές τσακιστές και σφέλλα, ο σολομός στη σχάρα με σάλτσα πορτοκάλι, συνοδευόμενα από την εντυπωσιακή λίστα κρασιών που διαθέτει το εστιατόριο, σας ταξιδεύουν δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας και του καλοκαιριού. Παραπονεμένοι βέβαια δε μένουν ούτε οι λάτρεις του γλυκού, καθώς η μους πορτοκαλιού, οι μαρέγκες με φράουλες, ο παραδοσιακός κορμός με παγωτό βανίλια, το Semifredo, αλλά και το μιλφέιγ με κρέμα Patisserie δημιουργούν γλυκές χρωματιστές γεύσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024