Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings‘Μικροί Αρχαιολόγοι’ και ‘Μικροί κηπουροί’ – Νέες δραστηριότητες για παιδιά στην Costa Navarino

‘Μικροί Αρχαιολόγοι’ και ‘Μικροί κηπουροί’ – Νέες δραστηριότητες για παιδιά στην Costa Navarino

Η Costa Navarino παρουσιάζει δύο νέες δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά 4 έως 11 ετών. Φέτος, οι ‘Μικροί Αρχαιολόγοι’ και οι ‘Μικροί κηπουροί’ θα ενθαρρύνουν τα παιδιά να ανακαλύψουν την […]

Η Costa Navarino παρουσιάζει δύο νέες δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά 4 έως 11 ετών. Φέτος, οι ‘Μικροί Αρχαιολόγοι’ και οι ‘Μικροί κηπουροί’ θα ενθαρρύνουν τα παιδιά να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία και φύση της Μεσσηνίας. Οι μικροί επισκέπτες ανακαλύπτουν το συναρπαστικό κόσμο της αρχαιολογίας και γίνονται ‘Μικροί Αρχαιολόγοι’, γνωρίζοντας την Αρχαία ελληνική ιστορία. Με την καθοδήγηση εκπαιδευμένου προσωπικού, τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο και εκπαιδευτικό τρόπο, πώς να αναγνωρίζουν κρυμμένα αντικείμενα, παίρνοντας ως παράδειγμα τις διαδικασίες που ακολουθούν οι αρχαιολόγοι στις ανασκαφές. Σε αυτήν τη δραστηριότητα, τα παιδιά μαθαίνουν επίσης τα μυστικά της προϊστορικής περιόδου όπως το πώς μπορούν να αποκωδικοποιούν μηνύματα και να δημιουργούν τις δικές τους πινακίδες Γραμμικής Β’ Γραφής, που στη συνέχεια παίρνουν μαζί τους, ως ένα ενθύμιο αυτής της πρώτης επαφής με την αρχαιολογία. Ένα ξεχωριστό ταξίδι στη φύση περιμένει τους ‘Μικρούς Κηπουρούς’: έρχονται σε επαφή με το φυσικό πλούτο, φυτεύουν τους δικούς τους σπόρους και συλλέγουν εποχιακά φρούτα και λαχανικά, μαθαίνοντας για τις ποικιλίες τους αλλά και τις γαστρονομικές παραδόσεις της περιοχής. Σε ένα λαχανόκηπο φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά, όχι μόνο θα παίξουν με τη γη, αλλά θα απολαύσουν και τους καρπούς της, προετοιμάζοντας το γεύμα τους με τη βοήθεια και επίβλεψη των σεφ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024