Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜουσικός διαγωνισμός από την Airfasttickets

Μουσικός διαγωνισμός από την Airfasttickets

Η Airfasttickets “ντύνει” μουσικά το φετινό καλοκαίρι μέσα από μια σειρά interactive εκδηλώσεων για όλο τον Μάιο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς συναντά ξανά τον επιτυχημένο συνθέτη Φοίβο στο τραγούδι […]

Η Airfasttickets “ντύνει” μουσικά το φετινό καλοκαίρι μέσα από μια σειρά interactive εκδηλώσεων για όλο τον Μάιο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς συναντά ξανά τον επιτυχημένο συνθέτη Φοίβο στο τραγούδι “Ομορφαίνεις τη ζωή μου”. Από τις 15 έως τις 21 Μαΐου, όσοι έρθουν με την παρέα τους στο Athens Metro Mall και τραγουδήσουν live το τραγούδι, διεκδικούν δώρα, το πιο όμορφο ταξίδι, αλλά και προσκλήσεις για τα μουσικά βραβεία MAD Video Music Awards by Airfasttickets. Ο Διονύσης Σχοινάς θα βρίσκεται εκεί για να συνοδεύσει τη μουσική τους εμπειρία και να τραγουδήσουν παρέα. Η Airfasttickets δίνει τη δυνατότητα να γίνει κανείς μέρος της μουσικής εμπειρίας ακόμα και από το σπίτι. Η νέα εφαρμογή της Airfasttickets μετατρέπει τη σελίδα της στο Facebook σε karaoke και καλεί όλους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Τέλος, η Airfasttickets, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετατρέπει τη στάση λεωφορείου στη Μαρίνα Φλοίσβου σε studio ηχογράφησης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024