Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Νέα διάκριση για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Mε το βραβείο “Treasures of the Greek Tourism”, στην κατηγορία “Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού», τιμήθηκε η Louis Hotels. Διοργανωτής των βραβείων που απονεμήθηκαν για […]

Mε το βραβείο “Treasures of the Greek Tourism”, στην κατηγορία “Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού», τιμήθηκε η Louis Hotels. Διοργανωτής των βραβείων που απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο οργανισμός New Times Publishing. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Radisson Blue Park Hotel Athens. Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην τελετή, ο κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου, περιφερειακός διευθυντής Κέρκυρας της Louis Hotels, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την διάκριση. “Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό το βραβείο καθώς νιώθουμε ότι επιβραβεύεται η σκληρή δουλειά μας. Στη Louis Hotels έχουμε θέσει ψηλά πρότυπα και συνεχίζουμε να παρέχουμε την πιο ποιοτική φιλοξενία στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας, κάθε χρόνο. Ακολουθώντας μια επιτυχημένη συνταγή πολλών χρονών ο οργανισμός μας πρωτοπορεί, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024