Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέες διακρίσεις για τα Atrium Hotels

Νέες διακρίσεις για τα Atrium Hotels

Η σεζόν του 2019 ξεκινά με βραβεύσεις για τα Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection. Τα ξενοδοχεία Atrium Hotels βραβεύθηκαν από τον δημοφιλή Tour Operator της Αγγλίας British Airways Holidays […]

Η σεζόν του 2019 ξεκινά με βραβεύσεις για τα Atrium Hotels – Luxury Resorts Collection. Τα ξενοδοχεία Atrium Hotels βραβεύθηκαν από τον δημοφιλή Tour Operator της Αγγλίας British Airways Holidays με το βραβείο “Customer Excellence Award”. Η βράβευση δίδεται για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν στην ικανοποίηση των επισκεπτών της British Airways και συγκεντρώνονται από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης Reevoo με την οποία συνεργάζεται η British Airways. Η British Airways Holidays κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων Tour Operator στη Βρετανία. Υπενθυμίζεται ότι και τα τρία Atrium Hotels συμπεριλαμβάνονται στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χιλιάδων επισκεπτών του TripAdvisor. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γεώργιο Ματσίγκο. Ο κ. Ματσίγκος δήλωσε ότι “τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα των υψηλών επιδόσεων του προσωπικού μας και της αδιάκοπης προσπάθειας για άριστη παροχή υπηρεσιών. Το μήνυμα μας είναι ότι δεν εξυπηρετούμε τουρίστες, αλλά φιλοξενούμε επισκέπτες και φίλους. Τα βραβεία αυτά, είναι μία τιμητική αναγνώριση και αποτελούν την κινητήριο δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον και να ξεκινήσουμε θετικά την νέα σεζόν”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024