Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέες εκδρομές από την Trigiro–unique travel experience

Νέες εκδρομές από την Trigiro–unique travel experience

Η trigiro–unique travel experience είναι μία νέα εταιρεία στο κλάδο του τουρισμού που οργανώνει εκδρομές υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Τέσσερις νέοι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες του κόσμου (Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία) […]

Η trigiro–unique travel experience είναι μία νέα εταιρεία στο κλάδο του τουρισμού που οργανώνει εκδρομές υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Τέσσερις νέοι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες του κόσμου (Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία) ένωσαν τις εμπειρίες τους, τις κουλτούρες τους και εμπνεύστηκαν, οραματίστηκαν, προβληματίστηκαν, ταξίδεψαν, ποδηλάτησαν, δοκίμασαν και δημιούργησαν την “trigiro”. H trigiro–unique travel experience διοργανώνει εκδρομές λίγων ατόμων, σε «μυστικούς» προορισμούς που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Οι εκδρομές έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρουν στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο που επισκέπτονται μέσα από εμπειρίες και να ζήσουν σαν ντόπιοι με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Bike (Ποδηλατάδα), Hike (πεζοπορία), Taste (γευσιγνωσία), Feel (επαφή με τους ντόπιους) είναι οι εμπειρίες που προσφέρει η “trigiro” στους ταξιδιώτες της. Φέτος η trigiro μπαίνει στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της και εμπλουτίζει το portfolio των εκδρομών της. Επίσης συνεχίζει να προσφέρει customized tours, εκδρομές που σχεδιάζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, πάντα όμως ακολουθώντας τη φιλοσοφία της: Ζήσε το ταξίδι στο έπακρο, ποδηλάτησε και περπάτησε για μέγιστη εμπειρία και μην ξεχνάς ποτέ να μυρίζεις τα λουλούδια, να απολαμβάνεις ένα ωραίο ποτήρι κρασί και να μιλάς με τους κατοίκους της κάθε πόλης, αυτοί θα σε ταξιδέψουν”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024