Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNikki Beach Resort & Spa Porto Heli – Το τελευταίο Greek Night party της σεζόν

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli – Το τελευταίο Greek Night party της σεζόν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Greek Night party της σεζόν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Pearl Rooftop του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli με guest dj τον Θέμη […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Greek Night party της σεζόν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Pearl Rooftop του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli με guest dj τον Θέμη Γεωργαντά. Το τελευταίο Greek Night party αποτέλεσε τον καλύτερο επίλογο σε μια μοναδική σεζόν για το Pearl Rooftop που φέτος φιλοξένησε τα  δυνατά events. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Xenia Ghali, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Junior Pappa, ο Δημήτρης Σαράντος και ο Νίκος Μάρκογλου είναι κάποιοι μόνο από τους djs που ανέβηκαν στα decks του Nikki Beach αυτό το καλοκαίρι ταράζοντας τα νερά της Ελληνικής Ριβιέρας. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με το ξενοδοχείο για τις 9 Σεπτέμβρη και τη ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024