Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Δήμος Παξών θα δώσει το παρόν στην Greek Travel Show για πρώτη φορά

Ο Δήμος Παξών θα δώσει το παρόν στην Greek Travel Show για πρώτη φορά

Ο Δήμος Παξών ως συν-εκθέτης των Δήμων του Ιονίου ΠΕΔΙΝ, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό της Αττικής θα συμμετάσχει στην Greek Travel Show που θα διοργανωθεί για πρώτη […]

Ο Δήμος Παξών ως συν-εκθέτης των Δήμων του Ιονίου ΠΕΔΙΝ, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό της Αττικής θα συμμετάσχει στην Greek Travel Show που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τις 19 έως τις 21 Μαΐου, 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.
 
ΤΟ Σαββατοκύριακο 20 & 21 Μαίου ‘θα τρέχει’ ο διαγωνισμός “ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ” οι συμμετέχοντες θα δίνουν ένα φιλί στο αγαπημένο τους πρόσωπο (ταίρι – συγγενή – φίλο/η ) και θα παίρνουν μέρος στη κλήρωση.
 
Ο διαγωνισμός εμπνέεται από τον μύθο, του κρυφού έρωτα του Ποσειδώνα με την Αμφιτρίτη, ώστε να συνδεθεί ο μύθος της “κρυφής αγάπης του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης” με την σύγχρονη τουριστική πραγματικότητα των ειδυλλιακών Παξών και να προβληθούν οι ιδιαιτερότητες του όμορφου και ερωτικού αυτού νησιού του Ιονίου.
 
Παράλληλα θα διεξαχθεί και γαστρονομικό event, το οποίο θα γίνει παρουσίαση της Επτανησιακής κουζίνας με προϊόντα των νησιών.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024