Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Όμιλος Aldemar Resorts μεγάλος υποστηρικτής του ΜΒΑ ΑΣΟΕΕ

Ο Όμιλος Aldemar Resorts μεγάλος υποστηρικτής του ΜΒΑ ΑΣΟΕΕ

Ο Όμιλος των Aldemar Resorts συνεχίζει να εξαπλώνει και να βαθαίνει τις δράσεις του σε θέματα κοινωνικής προσφοράς μέσα από το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης […]

Ο Όμιλος των Aldemar Resorts συνεχίζει να εξαπλώνει και να βαθαίνει τις δράσεις του σε θέματα κοινωνικής προσφοράς μέσα από το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης “Mare Verde”. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ομίλου με το MBA των τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα επιχορηγήσει δύο υποτροφίες για την εκπόνηση των μεταπτυχιακών διπλωματικών διατριβών δύο μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Διευθυντής και επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Κουρέτας, ενώ επιβλέποντες των διπλωματικών εργασιών είναι οι διδάσκοντες του Προγράμματος κα Καλυψώ Καραντινού και κα Ειρήνη Ρηγοπούλου. Παράλληλα, ο Όμιλος Aldemar Resorts θα ανοίξει τις πόρτες του ξενοδοχείου Aldemar Olympian Village στην Πελοπόννησο και θα φιλοξενήσει 40 φοιτητές του ΜΒΑ, προκειμένου να τους δώσει την δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν εκτενέστερα για την οργάνωση και την λειτουργία των τμημάτων του ξενοδοχείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024