Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Όμιλος Διβάνη έκοψε την πίτα του για το 2017 στο ανακαινισμένο Divani Palace Acropolis

Ο Όμιλος Διβάνη έκοψε την πίτα του για το 2017 στο ανακαινισμένο Divani Palace Acropolis

Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Διβάνη στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του Divani Palace Acropolis. Το έργο ολοκληρώθηκε μόλις […]

Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Διβάνη στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του Divani Palace Acropolis. Το έργο ολοκληρώθηκε μόλις τον περασμένο μήνα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του Lobby και του μπαρ καθώς και όλων των δωματίων του ξενοδοχείου με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια που διακρίνει όλες τις μονάδες του Ομίλου. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” τόσο στελέχη όσο και το προσωπικό, καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία. Η διοίκηση του Ομίλου, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, προχώρησε στην κοπή της πίτας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας τυχερής και δημιουργικής χρονιάς και για τα 7 ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, καθώς και τους συνεργάτες του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024