Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σκοράρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τα mundial lounges

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη σκοράρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με τα mundial lounges

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη συμμετέχει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και δίνει τη δυνατότητα στους […]

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη συμμετέχει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν όλους τους αγώνες της διοργάνωσης στα ειδικά διαμορφωμένα ‘mundial lounges’ στα ξενοδοχεία Divani Caravel, Divani Palace Acropolis και Divani Apollon Palace & Thalasso, από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον όμιλο, τα mundial lounges θα προσφέρουν μεταξύ άλλων “άνετους και ευρύχωρους καναπέδες, μεγάλες οθόνες με τις υψηλότερες προδιαγραφές, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση και γευστικές απολαύσεις που θα συντροφεύσουν κατάλληλα τις πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα”. Τα ‘mundial lounges’ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για όλο το διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τις προβολές όλων των αγώνων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024